Kárpittisztítás

Belsõ takarítás

Kárpittisztítás

Amennyiben szükséges (szennyezettség függvénye, tulajdonos kívánsága), az autóban lévõ üléseket szakszerûen kiszereljük, ha a padlószõnyeg szennyezettsége megkívánja, úgy azt is. Mindezt a tulajdonos beleegyezésével. A tetõkárpitot a napellenzõk eltávolítása után a megfelelõ vegyszerrel bepermetezzük, mikroszálas kendõvel áttöröljük, majd kárpittisztító géppel szárazra szivattyúzzuk.

Ezeket a munkafolyamatokat az oldalkárpitokkal és az ülésekkel is elvégezzük. Amennyiben szükséges, az üléseket a megfelelõ higiénia elérése végett erõsebb szerrel kezeljük, valamint szükség esetén erõs víznyomással átmossuk a mélyebben tartózkodó szenny eltávolítása érdekében. Ezután nagyteljesítményû ipari porszívóval szárazra szivattyúzzuk. Természetesen figyelembe vesszük az elektromos állítású és oldallégzsákos üléseket.

A mûanyag alkatrészeket kifejezetten erre a célra fejlesztett vegyszerrel zsírtalanítjuk, majd szilikonmentes ápoló, regeneráló szerrel kezeljük.

Különös figyelmet szentelünk az autóban található szellõzõnyílásoknak, ezeket sûrített levegõvel, ecsettel tisztítjuk.

A megszáradt üléseket visszaszereljük, a rajtuk lévõ mûanyag részeket külön ápoljuk.

A belsõ üvegfelületeket alaposan takarítjuk, ügyelve az üveg felsõ részére is, ami ugyebár csak lehúzott ablaknál észrevehetõ.

Előtte:
Autó lemosás
Utána:
Autó lemosás